De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen. Dit is mogelijk omdat we een kleine organisatie zijn maar ook omdat we het wenselijk vinden om snel te kunnen schakelen.

Annelies Hofstee en Krista Visker zijn de eigenaren van het Slochterborgje. Annelies heeft na het behalen van haar SPW3 diploma werkervaring opgedaan bij voornamelijk peuterspeelzalen. In september 2006 is zij gestart met de 2-jarige opleiding Pedagogisch Coach aan de Fontys Hogeschool en heeft in 2008 haar diploma behaald. Annelies staat 2,5 dag op de groep. Krista haar achtergrond is HEAO-Commerciele Economie en heeft bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan in marketing en sales functies. Ook Krista heeft in 2008 de opleiding van Pedagisch Coach afgerond. Krista houdt zich voornamelijk bezig met de organisatorische kant van het Slochterborgje.

Het team bestaat uit 13 personen. We hebben een vast team met pedagogisch medewerkers. Verder hebben we een aantal invalkrachten die ingezet worden tijdens ziekte, vakanties en op tijdelijke piekmomenten.

Naast de beide kindercentra verzorgen wij de TussenSchoolse Opvang op alle openbare basisscholen in de gemeente Slochteren. We werken hierbij met een team van ongeveer 20 TSO’ers die de overblijf op de scholen verzorgen. Zij worden aangestuurd door de coordinator TSO.